Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Yamaha Aerox Euro 4

Cool, cooler, coolst!

Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders dan dat.

En dat nu met de nieuwste Euro4 motor op een gloednieuwe Yamaha Aerox 4-takt scooter. De Yamaha Aerox is een moderne klassieker en de meest sportieve scooter van zijn tijd. Deze scooter is alles behalve ouderwets, integendeel zelfs. Met zijn vlotte looks, de dynamische styling, hoogwaardige afwerking en sportieve rijprestaties spreekt dit model al jaren tot de verbeelding. De gestroomlijnde voorneus met de doorgetrokken side skirts zorgen voor een subtiele maar toch agressieve uitstraling.

De Aerox is voorzien van 13 inch vijfspaaks velgen waarbij zowel aan de voor- als achterzijde een schijfrem zijn gemonteerd voor optimale remprestaties. In combinatie met de perfect geveerde voorvork zorgt dit bij de Aerox voor de ultieme rechtuit stabiliteit maar dat deze scooter ook geweldig bochten kan aansnijden. Het zitcomfort is fantastisch, dit komt door de dubbele buddyseat, waarbij de passagier een aparte zitting heeft. Ook wanneer je kijkt naar het prachtig complete LCD instrumentenpaneel dan kom je ook in 2018 tot de conclusie dat de Yamaha Aerox nog steeds een van de best verzorgde 50cc sportscooters is.

Specificaties

Merk Yamaha
Model Aerox 4
Uitvoering 45 km
Kleur Grijs en blauw
Motor 4-takt Euro 4
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 6 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 1876 mm
Breedte 706 mm
Hoogte 1154 mm
Zithoogte 817 mm
Gewicht 97 kg