Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Yamaha

Logo Yamaha.jpg

Yamaha kon helaas niet meer mee met de steeds strengere milieu eisen. Bij de invoering van de E5-norm zijn zij gestopt met de productie!


Yamaha is een begrip op de markt voor gemotoriseerde tweewielers en hét motorsportmerk bij uitstek. Yamaha scooters zijn altijd sportief en innovatief geweest en als liefhebber moet je een merk met een dergelijk wereldsucces en sportieve roots gewoon hebben. Het is niet voor niets dat Yamaha scooters, waar ook ter wereld, behoren tot de meest verkochte en gewilde scooters.

Yamaha is een innovatieve en zeer actieve scooterontwikkelaar. Alle scooters staan dan ook bekend om de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Bijkomend voordeel is dat Yamaha werkelijk alle concurrentie verslaat op het gebied van zuinigheid en milieuvriendelijkheid.

Alle Yamaha’s worden geroemd om hun weggedrag en rij-eigenschappen. Het enige dat jij hoeft te doen is het model uit te kiezen dat het beste past bij jouw wensen. Wat kies jij? Sportief, tijdloos, eigenzinnig, cross of race!

Producten