Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Vespa Elettrica

De Vespa Electtrica beschikt over een elektromotor die een continu vermogen van 2 kW biedt, maar ook een piekvermogen van 4 kW bij de acceleratie. Reken er dus maar op dat jij bij het stoplicht als eerste weg bent. De batterij is binnen 4 uur volledig opgeladen en daar kun je vervolgens zo’n 100 kilometer mee cruisen. De elektromotor zorgt er natuurlijk ook voor dat je geruisloos over de straat rijdt. Daarom zien wij ‘m in de stad wel het liefst op de autoweg. Scooters blijven voor fietsers nou eenmaal gevaarlijke voertuigen.

De Italianen hebben de elektrische scooter van een moderne lithium-ion batterij voorzien. Deze batterij vergt geen onderhoud of speciale zorg. In het zadelcompartiment wordt de laadkabel verstopt en kun je ‘m op een reguliere wandcontactdoos of een publiek laadstation in de binnenstad aansluiten.

Het gaat niet alleen om de elektromotor. Het Vespa Multimedia Platform maakt de scooter ook connected en technologisch geavanceerd. Je smartphone koppel je dankzij het multimediasysteem aan de scooter, wat bijvoorbeeld handig is voor je navigatie. De Vespa is uiteraard van een digitaal scherm voorzien.

Specificaties

Merk Vespa
Model Primavera
Uitvoering Electtrica
Kleur Grijs
Motor Elektrisch
Lengte 1860 mm
Breedte 735 mm
Hoogte 1330 mm
Zithoogte 780 mm