Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Peugeot Speedfight 4 E5

De S van Street.

De Peugeot Speedfight een absolute legende. De nieuwe Peugeot Speedfight 4 Basic heeft een adembenemend, sportief en strak design gecombineerd met de techniek van nu. De Peugeot Speedfight 4 Basic is ontworpen aan de hand van het France GT-race principe dat ook is gebruikt bij de Peugeot 208 GTI. 

Naast zijn geweldige looks heeft Peugeot scooters veel aandacht besteed aan het rijcomfort van deze scooter. Zo heeft deze scooter een ergonische zitpositie dat bijdraagt aan het rijcomfort en rijplezier van de scooterrijder. De brandstoftank is verplaatst naar beneden, om het zwaartepunt van de scooter te verlagen. Het versterkt de stabiliteit op de weg en komt het rijplezier ten goede. De Peugeot Speedfight 4 Basic is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. 

Ben je opzoek naar een echte sportieve scooter waarmee je optimaal kunt presteren? Dan is de Peugeot Speedfight 4 Basic absoluut iets voor jou. Door zijn specifieke kenmerken is deze scooter voor vele situaties te gebruiken en voldoet het aan alle eisen van de sportieve rijder.

Ben je ook zo enthousiast over de Peugeot Speedfight 4? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen je voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het rijplezier van de Peugeot Speedfight 4 Basic. Vul hieronder jouw postcode in voor een dealer bij jou in de buurt.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Speedfight 4
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur R-cup / Darkside
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 8 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 1895 mm
Breedte 700 mm
Hoogte 1120 mm
Gewicht 95 kg
Remsysteem voor Schijf
Remsysteem achter Trommel
Bandenmaat voor 130/60-13
Bandenmaat achter 130/60-13