Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Peugeot Kisbee E5

Mooi in eenvoud.

De Peugeot Kisbee vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Met zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

De Peugeot Kisbee is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee is uitgerust met een 50cc 4-takt motor. Dit zorgt voor lage kosten voor de scooterrijder en maakt het een ideale scooter om er bijvoorbeeld mee door de stad te rijden. Met een ruime zitting en intrekbare voetsteunen biedt de Kisbee je enorm veel comfort tijdens het rijden. 

Ben je opzoek naar een compacte, betrouwbare scooter met de kwaliteit van Peugeot Scooters? Dan is de Peugeot Kisbee echt iets voor jou. De Kisbee is verkrijgbaar in zwart, violet, bruin en wit en biedt daarom ruime keuze voor iedere scooterrijder. 

Ben je ook zo enthousiast over de Peugeot Kisbee? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen u voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort en rijplezier van de Kisbee. Vul hieronder jouw postcode in voor een dealer bij jou in de buurt of meld je rechts in het scherm aan voor een testrit.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Kisbee
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Rood, Bruin en Zwart
Motor 4-takt Injectie
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 6,8 liter
Brandstof E5
Lengte 1849 mm
Breedte 667 mm
Hoogte 1156 mm
Zithoogte 775 mm
Gewicht 95 kg
Remsysteem voor Schijf
Remsysteem achter Trommel
Bandenmaat voor 110/70-12
Bandenmaat achter 110/70-12