Peugeot Vivacity

Maximale opbergruimte dankzij een slim design.

De Peugeot Vivacity is één van de meest opvallende Peugeot snor- en bromscooters van het moment. Peugeot Scooters heeft slim design weten te combineren met maximaal gebruiksgemak. De combinatie van ruimte met uitstekkende wegligging en rijcomfort maakt de Vivacity tot een veelzijdige duizendpoot.

De Peugeot Vivacity is door zijn specifieke kenmerken bijzonder gebruiksvriendelijk. De Vivacity beschikt naast bagagemogelijkheden onder de buddyseat, tevens over een ruim opbergvak aan de voorzijde van de scooter. Deze scooter is uitgerust met een 50cc 4-takt motor. Dit zorgt voor lage kosten voor de scooterrijder en dat maakt het een scooter voor vele toepassingen. Uitstraling, comfort en gebruiksvriendelijkheid dat staat centraal bij Peugeot Vivacity.

Bent u opzoek naar een handige, betrouwbare scooter met de kwaliteit van Peugeot Scooters? Dan is de Peugeot Vivacity echt iets voor jou. De Vivacity is verkrijgbaar in twee kleuren: havane en zwart.

Ben jij ook zo enthousiast over de Peugeot Vivacity? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen u voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort en rijplezier van de Vivacity. Vul hieronder uw postcode in voor een dealer bij u in de buurt.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Vivacity
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Havane en Pearl Black
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 8,5 liter
Brandstof euro 95 ongelood
Lengte 1923 mm
Breedte 670 mm
Hoogte 1170 mm
Zithoogte 786 mm
Gewicht 95 kg