Peugeot Tweet Evo RS

Maximaal comfort en veiligheid.

De ultieme comfort scooter bij uitstek met sportieve looks. De Peugeot Tweet Evo RS kent een uitstekende wegligging, waardoor het rijgedrag van deze scooter enorm rustig is. De grote 16 inch wielen zorgen dat deze scooter uitermate geschikt is om mee te reizen. Toch is de Tweet Evo RS ook geschikt voor het drukke stadsverkeer.

Opvallend aan de Peugeot Tweet Evo RS zijn de extra grote wielen (16 inch). Het grote wielformaat zorgt voor uitstekende wegligging en stabiliteit, waardoor u zich extra veilig zult voelen op deze scooter. Snel, krachtig en comfortabel dat staat centraal bij de Tweet Evo RS. Deze scooter wordt aangedreven door een 50cc 4-takt motor, waardoor het brandstofverbruik tot een minimum is beperkt.

Bent u opzoek naar comfortabele, veilige scooter voor lange afstanden? Dan is de Peugeot Tweet Evo RS echt iets voor u. De Tweet Evo RS is leverbaar in zwart, onyx grijs en atlantis blue. Door zijn specifieke eigenschappen is deze scooter uitermate geschikt voor rijders van lange afstanden.

Bent u ook zo enthousiast over de Peugeot Tweet Evo RS? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen u voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort en rijplezier van de Tweet Evo RS. Vul hieronder uw postcode in voor een dealer bij u in de buurt of meldt u rechts in het scherm aan voor een testrit.

De Tweet RS is verkrijgbaar in de 25 km/u en 45 km/u versie.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Tweet RS
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Mad Grey
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 5,7 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 2000 mm
Breedte 690 mm
Hoogte 1125 mm
Zithoogte 770 mm
Gewicht 100 kg