Peugeot Speedfight 4 Iceblade

De S voor Style.

De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Peugeot Speedfight 4 Iceblade, de Speedfight in ultieme perfectie. Deze scooter kent een geheel eigentijdse afwerking en dat is tot in het kleinste detail zichtbaar. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten.

Naast zijn geweldige looks heeft Peugeot Scooters veel aandacht besteed aan handige features. Zo beschikt de Iceblade over een smartphone-houder waardoor er op een veilige en makkelijke manier gebruik kan worden gemaakt van navigatie op je scooter. Door een USB-aansluiting kan de smartphone op elk gewenst moment worden opgeladen, waardoor je nooit met een lege smartphone staat. De Peugeot Speedfight 4 Iceblade beschikt over een volledig digitaal instrumentenpaneel, wat de onberispelijke afwerking nog maar eens benadrukt.

Ben je opzoek naar een sportieve en elegante scooter met de handige features van nu? Dan is de Peugeot Speedfight 4 Iceblade absoluut iets voor jou. De Iceblade is verkrijgbaar in de kleurencombinatie wit, rood en zwart. Door zijn looks en kenmerken voldoet deze scooter aan alle eisen van de scooterrijder.

Ben je ook zo enthousiast over de Peugeot Speedfight 4 Iceblade? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen je voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het rijplezier van de Peugeot Speedfight 4 Iceblade. Vul hieronder jouw postcode in voor een dealer bij jou in de buurt.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Speedfight 4 Iceblade
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Iceblade
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 8 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 1895 mm
Breedte 700 mm
Hoogte 1120 mm
Gewicht 95 kg