Peugeot Kisbee Sportline

Eenvoud met sportief design.

De Peugeot Kisbee Sportline heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en frisse kleuren. De Kisbee Sportline vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Met zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee mooi in eenvoud en een prettige metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

De Peugeot Kisbee Sportline is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee Sportline is uitgerust met een 50cc 4-takt motor. Dit zorgt voor lage kosten voor de scooterrijder en n maakt het een ideale scooter om er bijvoorbeeld mee door de stad te rijden. Met een ruime zitting en intrekbare voetsteunen biedt de Kisbee Sportline u enorm veel comfort tijdens het rijden.

Ben je opzoek naar een compacte, betrouwbare scooter met sportief design? Dan is de Peugeot Kisbee Sportline echt iets voor jou. De Kisbee Sportline kent een exclusief design en is verkrijgbaar in het rood/wit.

Ben jij ook zo enthousiast over de Peugeot Kisbee Sportline? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen u voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort en rijplezier van de Kisbee Sportline. Vul hieronder jouw postcode in voor een dealer bij jou in de buurt of meld je rechts in het scherm aan voor een testrit.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Kisbee Sportline
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Rood/Wit
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49.9 cc
Tankinhoud 6,8 liter
Brandstof euro 95 ongelood
Lengte 1849 mm
Breedte 667 mm
Hoogte 1156 mm
Zithoogte 775 mm
Gewicht 95 kg