Peugeot Django Sport

Welkom in de racewereld.

De Django Sport brengt hulde aan de glorie jaren van de vele Peugeot overwinningen op talrijke racecircuits. De exclusieve kleur van de Sport “Bleu France” is geïnspireerd op de beroemde Peugeot 402. Het racemodel bij uitstek. De Sport is gemakkelijk herkenbaar aan zijn eenpersoonszadel voorzien van logo, verchroomde passagiersbeugel achter en de opvallende nummers op de carrosserie.

De Django Sport heeft 12 inch, klassiek design, wielen met aluminium velgen. Mat, aluminiumkleurige spiegels en een trendy dashboard dat regelrecht ‘uit de fifties’ lijkt te komen. Het dashboard beschikt over een analoge snelheidsmeter met hierboven een digitaal informatiedisplay. Deze geeft je informatie over de brandstofhoeveelheid, de afgelegde afstand, de buitenluchttemperatuur en de tijd.

De maximale hoogte van het zadel bedraagt 770 mm en is hierdoor geschikt voor een breed publiek. De Django heeft een wielbasis van 1363 mm en een totale lengte van 1944 mm. Het zadel is bijzonder comfortabel en ruim.

De Django Sport wordt aangedreven door een zuinige 4-takt motor en is rondom goed zichtbaar door zijn LED verlichting, waardoor uw veiligheid wordt bevorderd. Zuinig in gebruik en prachtige styling.

De Django Sport is samen met jouw klaar voor de uitdaging

Specificaties

Merk Peugeot
Model Django Sport
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Blue France
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49 cc
Tankinhoud 8,5 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 1925 mm
Breedte 710 mm
Hoogte 1190 mm
Gewicht 110 kg