Peugeot Django Heritage

Welkom in de fifties.

De Heritage met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl uitvoering brengt je terug in de tijd. Een persoonlijke, pastelkleurige of zwarte scooter. De Heritage is sober van stijl maar dat maakt hem juist zo mooi en uniek. 

De Django Heritage heeft 12 inch, klassiek design, wielen met crème kleurige velgen. Ronde, chroomkleurige spiegels en een trendy dashboard dat regelrecht ‘uit de fifties’ lijkt te komen. Het dashboard beschikt over een analoge snelheidsmeter met hierboven een digitaal informatiedisplay. Deze geeft je informatie over de brandstofhoeveelheid, de totaal afgelegde afstand, de buitenluchttemperatuur en de tijd.

De maximale hoogte van het zadel bedraagt 770 mm en is hierdoor geschikt voor een breed publiek. De Django heeft een wielbasis van 1363 mm en een totale lengte van 1944 mm. Het zadel is bijzonder comfortabel en ruim.

De Django Heritage wordt aangedreven door een zuinige 4-takt motor en is rondom goed zichtbaar door zijn LED verlichting, waardoor uw veiligheid wordt bevorderd. Zuinig in gebruik en prachtige styling.

De Django Heritage laat samen met jou oude tijden herleven.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Django Heritage
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Green Velvet en Ink Zwart
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49 cc
Tankinhoud 8,5 liter
Brandstof euro 95 ongelood
Lengte 1925 mm
Breedte 710 mm
Hoogte 1190 mm
Gewicht 110 kg