Peugeot Django Evasion

Welkom aan zee.

De Django Evasion doet je direct verlangen naar een uitstapje naar de kust of naar een heerlijke picknick in het bos. De vrijheid om even te ontsnappen aan de sleur van alledag. De Evasion is een two-tone scooter met Milky White als basiskleur, Standaard heeft de Evasion White wall banden, een verchroomd bagagerek vooraan en een klein windscherm. 

De Django Evasion heeft 12 inch, klassiek design, wielen met creme kleurige velgen. Mat, aluminiumkleurige spiegels en een trendy dashboard dat regelrecht ‘uit de fifties’ lijkt te komen. Het dashboard beschikt over een analoge snelheidsmeter met hierboven een digitaal informatiedisplay. Deze geeft je informatie over de brandstofhoeveelheid, de afgelegde afstand, de buitenluchttemperatuur en de tijd.

De maximale hoogte van het zadel bedraagt 770 mm en is hierdoor geschikt voor een breed publiek. De Django heeft een wielbasis van 1363 mm en een totale lengte van 1944 mm. Het zadel is bijzonder comfortabel en ruim.

De Django Evasion wordt aangedreven door een zuinige 4-takt motor en is rondom goed zichtbaar door zijn LED verlichting, waardoor uw veiligheid wordt bevorderd. Zuinig in gebruik en prachtige styling. 

Met de Django Evasion steel je samen de tijd.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Django Evasion
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Dragon Red en Vitamin Orange
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49 cc
Tankinhoud 8,5 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 1925 mm
Breedte 710 mm
Hoogte 1190 mm
Gewicht 110 kg