Peugeot Django Allure

Welkom in de wereld van de elegantie.

De Allure belichaamt Franse elegantie. Het is de meest geschikte scooter om met z’n tweeën er vandoor te gaan voor een middagje shoppen. De combinatie van satijn- en glanskleuren met een chroom bagagerek en de topkoffer met geïntegreerde rugleuning maakt de Allure tot meer dan een scooter.

De Django Allure heeft 12 inch, klassiek design, wielen met aluminium velgen en white walls banden. Gelakte zwarte spiegels, een windscherm en een trendy dashboard dat regelrecht ‘uit de fifties’ lijkt te komen. Het dashboard beschikt over een analoge snelheidsmeter met hierboven een digitaal informatiedisplay. Deze geeft je informatie over de brandstofhoeveelheid, dagteller, de totaal afgelegde afstand, de buitenluchttemperatuur en een klokje.

De maximale hoogte van het zadel bedraagt 770 mm en is hierdoor geschikt voor een breed publiek. De Django heeft een wielbasis van 1363 mm en een totale lengte van 1944 mm. Het zadel is bijzonder comfortabel en ruim.

De Django Allure wordt aangedreven door een zuinige 4-takt motor en is rondom goed zichtbaar door zijn LED verlichting, waardoor uw veiligheid wordt bevorderd. Zuinig in gebruik en prachtige styling. 

De Django Allure is jouw elegante lifestyle.

Specificaties

Merk Peugeot
Model Django Allure
Uitvoering 25 km / 45 km
Kleur Chocolate Black
Motor 4-takt
Cilinderinhoud 49 cc
Tankinhoud 8,5 liter
Brandstof Euro 95 ongelood
Lengte 1925 mm
Breedte 710 mm
Hoogte 1190 mm
Gewicht 110 kg