Peugeot

Logo Peugeot.png

Peugeot scooters.

Peugeot maakt al jaren betrouwbare, sportieve en mooie scooters in verschillende prijsklassen. Peugeot scooters heeft Scooter Center Poeldijk in veel verschillende modellen.

Peugeot scooters hebben hun aantrekkelijkheid niet uitsluitend te danken aan hun ‘looks’ want Peugeot staat er om bekend moderne en betrouwbare scooters te produceren. De tijdloze scooter begeleid je op een aangename en stijlvolle manier bij elke rit, privé of zakelijk! Alle scooters uit het brede gamma van Peugeot zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals bijvoorbeeld woon-werk verkeer of om naar school te rijden.

Je kunt Peugeot gerust een opkomend merk noemen want ondanks de lange historie maakt het merk momenteel grote stappen. Peugeot neemt een steeds groter marktaandeel in en dat is te zien op straat. De populaire V-Clic en Kisbee zijn niet meer weg te denken en ook van de Vivacity wordt veel verwacht.

Scooterland heeft al jaren lang een intensieve samenwerking met Peugeot en heeft zodoende enorme veel ervaring opgedaan op het gebied van service en onderhoud aan alle scooters van Peugeot.

Door de drukte zijn wij er nog niet aan toe gekomen om de nieuwe modellen en prijzen van Peugeot toe te voegen. We hopen dit zo spoedig mogelijk te doen. Voor meer informatie bent u altijd welkom in de winkel!