Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Derbi Senda SM DRD Racing E4

Zoek jij een hoge kwaliteit schakelbrommer dan moet je de Derbi DRD SM50 Racing kopen. Zijn sportieve looks en hoge kwaliteit onderdelen maken deze bromfiets degelijk, snel en sterk.

De SM50 Racing beschikt over een stevige aluminium Prolink achterbrug welke met een mono-veer is uitgerust. Hierdoor veert de achterkant onder alle omstandigheden soepel. De voorkant staat hoog op de poten en de veerweg is bijzonder lang. Erg handig wanneer je besluit een ander terrein te kiezen dan asfalt. Het stuur is uitgerust met een stabilisatorstang waardoor je de maximale controle krijgt over je schakel brommer. Het digitale dashboard toont alle belangrijke informatie en het achterlicht is van heldere leds voorzien. Als klap op de vuurpijl is er ook een RVS uitlaat aanwezig welke je nooit meer hoeft te vervangen. RVS roest namelijk niet. Dat je met een schakelbrommer te maken hebt die van hoog niveau is mag duidelijk wezen.

De Derbi DRD SM50 Racing is de meest sportieve schakelbrommer uit de SM50 lijn. Je kunt de Derbi DRD SM50 Racing kopen in 2 kleurstellingen. Dit zijn zwart met rood en zwart met wit. Hierbij zijn alleen de kappen anders van kleur. Hij heeft veel van een crossmotor maar is dan uitgevoerd met straatbanden welke uitstekend presteren op de hardere ondergronden waaronder bijvoorbeeld het asfalt.

De Derbi SM50 Racing is voorzien van twee grote 17 inch wielen met ieder een grote remschijf. Hierdoor nemen de rij- en remprestaties flink toe. De bochtenligging en het weggedrag zijn van bijzonder hoog niveau. Het sterke 2-takt motorblok in combinatie met de 6 versnellingen staan garant voor veel power. De schakelbak laat zich eenvoudig bedienen en door het vele aantal versnellingen kun je in iedere situatie alles uit het motorblok halen. De ontsteking wordt elektronisch geregeld via de CDI en het motorblok is vloeistof gekoeld waardoor je te alle tijden verzekerd bent van de beste prestaties. De Derbi DRD SM 50 Racing beschikt over een gescheiden smeersysteem waarbij er met behulp van een oliepomp de olie apart door de Euro95 autobenzine heen wordt gemengd. Brommermix tanken hoeft dus niet waardoor je meer tankvrijheid krijgt.

Specificaties

Merk Derbi
Model Senda
Uitvoering SM DRD Racing
Kleur Zwart
Motor 2-takt
Cilinderinhoud 49.9 cc
Snelheid 45
Tankinhoud 7 liter
Brandstof Euro 95
Lengte 2065 mm
Breedte 817 mm
Zithoogte 865 mm
Gewicht 96 kg
Remsysteem voor Schijf
Remsysteem achter Schijf