Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Over ons

20161014TomZaak-Sel_LotteAarnoutsePhotography-38.jpg

Leuk dat je meer over ons te weten wil komen. Scooter Center Poeldijk is sinds 1 juni 2010 een begrip in het Westland. Gevestigd op de Uranus nummer 16 op het bedrijventerrein in Poeldijk. Elke dag staan wij Tom en John hier met een grote lach voor jullie klaar!

Een uit hobby gegroeid Westlands bedrijf, waar wij ons hart en ziel insteken. Want zeg nou zelf van je hobby je beroep maken is toch het mooiste wat er is! Met veel passie en kennis voor het repareren en sleutelen aan motoren en scooters.

Wellicht had je nog nooit van ons gehoord, van veel reclame maken is het nooit gekomen. Groeien met mond tot mond reclame was voor ons de beste manier. Een goede naam is iets waar wij ons hard voor maken, en dat wordt gewaardeerd. Wij kunnen dan ookwel oprecht zeggen dat wij alleen maar leuke klanten hebben! En dat motiveert ons alleen maar meer om er elke dag weer wat moois van te maken.

Communicatie met de klant is iets waar wij bekend voor staan, dus kan je ons niet in een keer bereiken zitten we vast aan de telefoon. Transparantie in het terugkoppelen, meedenken en advies bij een reparatie vinden wij heel belangrijk. Zodoende kom je dus nooit voor verassingen te staan.

Benieuwd naar wie wij zijn? klik gerust op de ''Lees meer'' button voor onze persoonlijke verhalen.