Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

SYM

20_1_colourlogo_-01-1.jpg

Als je een scooter gaat kopen is een SYM zeker de overweging waard! Dit is één van de grootste gemotoriseerde tweewielerfabrikanten ter wereld met moderne productiefaciliteiten in landen zoals Taiwan, Vietnam en China.

SYM scooter is opgericht in 1961 en vanaf dat moment liggen een aantal kernwaarden in hun DNA verankerd. Het gaat bij scooter over duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid. Bij de duurzaamheid gaat het over de zorg voor de producten en de leefomgeving. SYM scooters ontwikkelt mobiliteitsoplossingen waarmee de 'Quality of life' altijd weer wordt verbeterd door aandacht voor veiligheid, milieu en werkomstandigheden. Dit kan niet zomaar gerealiseerd worden, daarvoor hebben zij een sterke betrokkenheid met de steeds veranderende markt, de samenleving en de daarbij behorende behoeftes van eindgebruikers en werknemers.

Dit is dan ook de reden dat SYM scooters zich kan onderscheiden van alle andere tweewielerfabrikanten en het resultaat zie je terug in de sterke modellenlijn met viertaktmotoren en elektroscooters van SYM scooter. Er is een SYM scooter voor iedereen, daarvoor kun je bij ons nu een kijkje komen nemen en dan kom je er snel achter!

Een SYM scooter kopen doe je bij Scooter Center Poeldijk!

Producten