Scooter Center Poeldijk Logo Scooter Center Poeldijk

  • Logo Facebook
  • Logo Instagram
Tel: (0174) 28 95 77
URANUS 16, 2685 LZ, POELDIJK

Aima mine Plus

De Aima Mine Plus Elektrische Scooter, voorzien van een zeer betrouwbare Bosch motor.

Lithium-Ion Accu

De Aima Mine Plus gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten met een garantie van drie jaar. De accu kan makkelijk meegedragen worden om deze in huis of of het werk op te laden, aangezien deze slechts 10kg weegt. Het 29aH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 60 -70 km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad.

Bereik

De Mine Plus biedt je 50-70 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is dé manier om de stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend.

Simpel & elegant

Onze ontwerpfilosofie is dat er meer kan gedaan worden met minder. Het uiteindelijke resultaat is de voltooiing van een filosofie die is gestart om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden.

Ontwerp & vakmanschap

Ambachtswerk is de kern van ons industriële ontwerp. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de techniek die zich onder de buitenkant van de Mine Plus bevindt.

Specificaties

Merk Aima
Model Mine plus
Uitvoering 25/45
Kleur Wit, matzwart, matgrijs en matrood
Motor Bosch 800W
Brandstof Elektrisch
Lengte 1820 mm
Breedte 840 mm
Hoogte 1270 mm
Gewicht 67 kg
Remsysteem voor Schijf
Remsysteem achter Trommel
Bandenmaat voor 10
Bandenmaat achter 10