Scooters

Zoveel verschillende soorten scooters. Welke is de leukste en past het beste bij u? Groot, klein, de mooiste kleur en welke rijdt het lekkerst? Welk merk, welk model? Met of zonder helm? Allemaal keuzes en opties waar u goed over na moet denken voor het aanschaffen van een scooter. Bij ons in de winkel zult u een aantal scooter modellen vinden onder andere de merken; Derbi, Gilera, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, Vespa, Tomos en Yamaha.

Scooter Center Poeldijk  staat voor kwaliteit en verkoopt dus veelal A-merk scooters. Na aankoop van uw nieuwe brommer of scooter, kunnen wij de meest optimale service blijven bieden met ons, meer dan 10 jaar, ervaren monteur. Voordat u uw nieuwe- of tweedehands scooter in ontvangst neemt, worden er de volgende werkzaamheden uitgevoerd voor het rij klaarmaken van de scooter:

- Accu vullen en monteren;
- Spiegels monteren;
- Eventueel koffer en windscherm monteren;
- Kentekenplaat(houder) monteren;
- Scooter controleren. (Belangrijk!);
- Eventueel klepspeling afstellen;
- Benzine tanken;
- Scooter motor evt. afstellen.

Wilt u meer informatie over één van onze merken? Dan kunt u de merken hieronder vinden, onder het kopje 'nieuw', met de daar bij behorende gegevens. Staat de informatie of scooter die u zoekt er niet tussen, kunt u ons altijd even een belletje geven.